Pólók elérhetőek!!

Visszaküldési irányelvek

Refund Policy

----

Amennyiben elégedetlen lennél a rendelt termékkel, akkor a kézbesítés után három munkanap áll rendelkezésedre, hogy jelezd ezt felénk és visszaküld a terméket, amely nem felelt meg elvárásaidnak. A csomagot a saját költségedre küldheted vissza a számla kíséretében.

Kérjük, hogy a terméket ajánlottan vagy tértivevénnyel, értékbiztosítással add fel, arra az esetre, ha termék elveszne, károsodna, vagy megrongálódna. A visszaküldés költsége minden esetben a vevőt terheli.

Csak az új, hiánytalan termékeket fogadjuk el (kiegészítők, használati utasítás), az eredeti csomagolásban visszaküldve. A hiányos, megrongált, károsodott vagy összepiszkolt termékeket nem áll módunkban visszavenni.

A visszaküldött terméket ugyanolyan értékű termékre vásárolhatod le, vagy a termék árát banki utalással juttatjuk el hozzád. Nagyobb értékű termék cseréje esetén a különbözetet felszámoljuk.

A visszaküldött terméket kisebb értékű termékre nem cseréljük!

A termékek visszaküldése, postai vagy más futár szolgáltatói úton lehetséges. Figyelem, a visszaküldés költsége a vevőt terheli!Shipping
A visszaküldési cím: Zöldi 4 Gyula HU 5700

----